Probabil ca deja stiti ca exista un top al restaurantelor facut de catre Michelin, ei bine noi vom acea impreuna cu portalul e4RO un top al pensiunilor din Romania, iar pentru judetul Arad evident ca noi suntem cei responsabili cu notarea si promovarea celor din judetul nostru.Aradul.Info este la inceput de drum, dar sincer vorbind – suntem siguri ca in scurt timp lumea va discuta despre noi pe FaceBook, forumuri sau la o cafea prin centrul istoric al Aradului.

Topul pensiunilor din judetul Arad

Prima faza a acestui tur al pensiunilor se va desfasura la cererea proprietarilor de pensiuni din judetul Arad, cerere ce poate fi facuta in formularul de mai jos, atasat acestui articol. Ne puteti lasa o adresa si un numar de telefon, noi vom contacta proprietarul pensiunii si vom stabili o data pentru vizita. Vom sta la pensiune trei sau patru zile, vom face poze, filme si vom nota cum se desfasoara activitatea, noi fiind asa zisii clienti ai acestei unitati turistice.

Pe baza celor observate vom face o mica recenzie, articol de promovare al pensiunii si vom arata care sunt punctele forte ale acesteia. Evident ca vom distribui articolul celor interesati, adica cititorii nostri din tara si din strainatate, iar acestia vor decide daca vor alege ca destinatie de vacanta pensiunea respectiva. La randul lor si acestia vor acorda puncatj pensiunii, iar la final de an fiecare pensiune va primi un loc in clasamentul nostru, pe baza celor constate de noi si de turisti. Mai simplu de atat nu se poate!

Pensiune Arad

Topul pensiunilor din judetul Arad